עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
Sensory:
Caramel / Stone Fruit / Cherry
Cupping Score:
83.75
COFFEE GRADE:
SHG EP
FARM/COOP/STATION:
Finca Las Brisas
VARIETAL:
Pacamara
PROCESSING:
Natural
ALTITUDE:
1,300 to 1,600 meters above sea level
OWNER:
Rafael Alvarez Schneider
SUBREGION/TOWN:
San Ramoncito, Apaneca
REGION:
Ahuachapan
FARM SIZE:
30 hectares
BAG SIZE:
69kg GrainPro
HARVEST MONTHS:
October - March
הקשר של רפאל אלוורז שניידר ל-Finca Las Brisas נמשך עד 1882, כאשר אביו הקדמון, ליאון בורג'ה רכש את החווה. מאז, המשפחה טיפחה קפה בתנאים אידיאליים של 1,300 עד 1,600 מטר מעל פני הים באחוצ'פאן,אל סלבדור.
Las Barisas- פירושו "בריזה" באנגלית.
החווה קרויה על שם הרוחות הקרירות שעוברות בחווה מדצמבר עד מרץ ולעיתים מורידות את הטמפרטורה באזור.
החווה מחולקת ל-6 מגרשים ששטחם בין 2
ל-5 דונם. בנוסף
לפקאמארה במגרש זה, רפאל גידלה גם זני בורבון, קטימור ופאקס.
קציר ואחרי קציר
קפה נבחר באופן סלקטיבי ומיובש בחווה. דובדבן
אדום בשל מונח לייבוש בשמש. הדובדבן
נגרף לעתים קרובות כדי להבטיח ייבוש אחיד.
דגם: | el-salvador-las-barisas-natural-pacamara-69kg |